KÕJÕ KI-AIKIDO STOCKHOLM är en ideell förening. Vi tränar Ki-Aikido vars egentliga namn är Shin Shuin Toitsu Aikido och betyder Aikido med sinne och kropp förenade. Föreningen bildades 2 oktober 1996 av Dominique Björn och Eva Mari Halén. Verksamheten kom inte i gång för än hösten 1997 och sedan dess har antalet medlemmar ökat för varje år.

KÕJÕ KI-AIKIDO STOCKHOLM är medlem hos Riksidrottsförbundet, Svenska Budo och Kampsportsfärbundet, Stockholms Budo och Kampsportsförbundet, den japanska Ki-Aikido organisationen Ki No Kenkyukai, den europeiska organisationen Ki No Kenkyukai Association Internationale, Ki No Kenkyukai Sverige och Stockholms Hjärt-Lungräddnings Förening.

KÕJÕ KI-AIKIDO STOCKHOLM har regelbunden kontakt med Kenjiro Yoshigasaki Sensei som är chefsinstruktör för Ki-Aikido i Europa och ett par andra länder. Yoshigasaki Sensei besöker Sverige 3 - 4 gånger om året och vi bjuder in honom till vår klubb då och då.