Ordförande - Dominique Björn

Bild på Dominique

Dominique började träna Ki-Aikido 1992. Under åren har hon också hunnit med att prova på Ju-Jutsu och Kenjutsu ca 1 år. Innan dess var skridskor hennes största idrottsintresse, vilket hon började utöva som barn 1970. 1996 startade hon tillsammans med Eva Mari Halén Kõjõ Ki-Aikido Stockholm. 1998 graderade hon upp sig till 1dan och 2003 till 2 dan.

Dominique har tillsammans med Veijo utbildat sig till Hjärt-Lungräddningsinstruktör och nu sker en kontinuerlig utbildning av klubbmedlemmarna.

Kassör - Daniel Jacobson

Sekreterare - Anna Johansson

Bild på Anna

Hösten 2005 började Anna träna Ki-Aikido hos oss.

Anna är född i Luleå men flyttade till Stockholm i mitten av nittiotalet. Hon började träna Ki-Aikido för att hon ville utmana sin kropp och sin hjärna att lära sig något nytt och efter att ha läst om olika budogrenar var det enkelt att välja just Ki-Aikido eftersom det utmanar och utvecklar både kropp och sinne. Hon har inte tidigare tränat någon kampsport/konst utan har sportmässigt trivts bäst bland hästar, men trots över 25 år i sadeln så kan hon konstatera att hon blivit en bättre ryttare sedan hon började träna Ki-Aikido.

Ledamot - Patrik Ljungqvist

Suppleant - Fredrik Andersson

Bild på Fredrik A

Hösten 1996 började Fredrik att träna Ki-Aikido hos oss.

Fredrik har varit Sollentuna bo från sent 80-tal. Fredrik började träna Ju-Jutsu ett antal år innan han fick möjligheten att prova Ki-Aikido 1996. Fredrik har tillsammans med sin bror Kristoffer varit med sedan klubbens bildande.

Fredrik har assisterat i flera år på olika träningspass, från och med hösten 2006 har han en egen grupp.


Övriga förtroendevalda

Revisor - Tobias Gårderyd

Webansvarig - Fredrik Jansson

Bild på Fredrik Jansson

Fredrik blev till att börja med meddragen till en träning av en vän. År 2000 inledde han därefter sin träning och har sedan dess stannat. Orsaken sägs vara att stilen faller honom i smaken.

Fredrik figurerar som deltränare till panda-gruppen och sedan sommaren 2007 även som klubbens webansvarige.